Saturday, November 21, 2009

Shopping??? I like....

hu3...i feel so refreshing..knape???arini aku g shopping..hu3..dari dl lg aku dh nmpk yg aku ni mmg kaki shopping..tp sejak aku keje ni gejale ni smakin berleluase..ape yg aku nk n berkenan mesti aku beli..yerla dl kalo nk something kene mintak parents beli..so slalu pk mende tu mahal ke x untuk dimintak..he3..tp skang kalo mahal pon aku xkire dah...gasak je..kumpul duit utk beli...tp alhamdulillah sejak aku keje ni aku beli semua mende pakai duit sendiri..owh berbalik pada cite td...aku g jusco ngn mama pagi td after membayar ansuran kete kt ambank..saje menuju ke jusco sbb last week dpt msg dr jusco sbb ade sale utk Jcard member...hu3..walaupon cume 15% diskaun tp still rase berbaloi-baloi..aku beli 2helai baju n sepasang heels..baju utk mama n xlupe suar pegnen utk my sis-in-law since die merungut perot die sakit pakai suar yg ade butang so td aku nmpk suar yg ikat pkai tali..so senang cerut je..hopefully xsakitla nnt..oleh sbb papa xikot so xde ape beli utk papa..bukan xnak beli..my pa nni cerewet sket..ade je yg xkena nnt..sempitla..besar sgtla..so tunggu die ade nnt br beli..n sorry my bro , i've bought nothing for u..sbb abg pon cerewet(same je ngn papa)..hu3..sgt best shopping td sbb aku baru je gaji...n funniest thing pagi td papa cakap aku tipu die..sbb mase die g beli bekpes die g tgk duit die kt atm..tp gaji xmasuk lg..ha3..aku cakap serius gaji aku dh masuk 19hb..siap tunjuk slip gaji lg..ha3..sorry papa..maybe gov lmbt sket kali ni,.majikan kite xsame..i keje ngn mara...hu3..anyway..sape2 yg xjenguk Jusco lg tu...pegila..sbb esok (22hb nov) last day Jcard privilege..nnt rugi woooooo..hu3..(ni jusco kene bg aku komisyen sbb promote sale die..he3)

seluruh store ade diskaun...leh gile aku kalo mcm ni slalu...hu3

2 comments:

Anonymous said...

hari nie icha beli tudung crown!

Noorisha Musa said...

erk...kak wanie ni pcah rasie la plak..hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Lena Graphics by Melany