Sunday, November 22, 2009

Currently watching "You're beautiful"

Hu3...weekend aku this week aku abeskan dgn tgk drama korea..dh lame sbenonyer xlyn cite korea disbbkan oleh kesibukan keje n smpi xupdate cite ape yg best..so baru2 ni arynn(my roomate mase kt usm dl bg info kt aku yg cite ni best..) so aku ape lg pulun download kt d-addicts gune limewire ...mmg thumbs up la cite ni..hero die ensem n heroin die cumel..sgt best..skrg ni aku baru je tgk smpi episod 6..ho3..sgt cepatkan..aku mmg camtu kalo dh suke cite tu snggup xtdo mlm utk habeskan tgk..xsabar rasenyer nk tgk episode last cite ni...wahai encik limewire tlg la donlot cpt sket yer...xsabo dh ni..hu3..pd kwn2 yg lom tgk lg.ni aku bagi korg tgk sket sedutan dpd cite tu..lagu ni paling best dlm cite ni..layanzzzz


video



2 comments:

ARYN said...

best kan :P aku angau tgk ct ne bole.hehehe

Noorisha Musa said...

hak3..aku pon...cite ni cam my girl jugak kan..berebut heroin...suke sgt kt tae kyung..tp kesian gk kat shin woo hyung...but by the way..hero must win..hua3...angau kt tae kyung...aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Lena Graphics by Melany