Wednesday, December 19, 2012

Alpha Lipid SD2

Assalamualaikum wbt..

hye..hari ni isha nak share satu brg bagus..produk terbaik dr ladang ni iaitu ALSD2..mesti korg kate nk promote la ni..mmg nak promote sbb bende baik mesti dikongsi bersama..yela2 ape yg bgus sgt ni kan..ok kat sini isha nk bgtau yg isha da minum ALSD2 ni..n kesannya...jeng3... isha ilang 3kg dlm mase 1 mggu..    1 mggu bersamaan 7 hari ea kwn2..ha3.. tu yg happy sgt ni..mesti korg kate "ek eleh 3kg je.." haaaaa tu yg korg xtau..mmg 3kilo je yg kurang tp hasilnya isha bole pakai balik baju2 lame before kawen aritu..almaklumlah bahagia sgt ngn hubby kan tros bdn bagai di pam2..hik3..xcaye ke?? cube tgk gmbo kat bawah ni..original ea xmainlah edit2 ni...


haaaaa... ni br kurg 3 kilo dlm 1 mggu.. blom 2 mggu .. 3mggu.. 1bulan...waaaaa xsabar lah nk slim..yerlah kan isha ni mmg dari kecik bdn da mmg mcmni ...so mule2 xcaye gk la kan SD2 ni bole kurangkn berat isha ni..bile tgk testimoni org dlm hati kate " gmbo edit ni.." mmg xpercaya.., tapi bile ade sorg kawan (cikgu mrsm jgk tp mrsm lain la) kate mmg btol2 bkesan..so isha kate ape slhnye mcube..kalo xmjadi xpyh beli lg..tp alhamdulillah.. isha start mnum SD2 ni pd 12.12.12..sengaja pilih tarikh special spy mudah ingat..dan pada 17.12.12 isha timbang dah kurg 3kg..wahhhhhhhhhhh...actually baju merah yg isha pakai tu baju yg isha beli utk smbut raye cina thun lps..tahun ni dah xmuat da..but skrggggggg da muat balikkkk.. yeahhh,..(ni  mmg gmba asli ea tanpa sebrg edit waima buang jerawat @ kedutan di wajah..wakakakakka..xcaye leh je tgk kt FB isha.. gmbo before tu pn gmbo yg diambil pd 1.12.12 manakala gmbo after 16.12.12..bulan yg same taun yg sama penampilan yg berbeza...yahuuuuu..tyang bestnyer name je diet but smua pon isha mkn ..ayam kfc, ayam mekdi, daging, udang , ikan smualah..kecuali karbohidrat..yg penting xterseksa kelaparan k..nk tau nnt contact isha..isha bgtau mcmane diet isha k.

ok..pendekkan cerita..bile bende dah bgus ni..isha bminat nk share ngn kwn2..so kalo ade sape2 yg ade masalah berat bdn ni n nak dptkan ALSD2 yg superb ni.. leh contact isha..PM isha kt FB k..sbb rs cam xsecure je nk letak phone no. kat sini..hu3..nnt isha bg special price punyer..dun worry..kalo sape2 area melaka, isha bg free delivery smpi dpn pintu umah..alaaa mcm order domino's je..hak3..so kalo sape2 nk join isha jadi makin slim stiap mggu..just contact me..jgn malu2..bile dah slim btambah berseri2 tau...jom3 kite kuros same2.. :)

Thursday, December 13, 2012

My husband's new hobby

Assalamualaikum wbt..
seperti yg dijanjikan ... taraaaa...entry baru setelah berbulan xhapdate...kui3
kali ni nk cite psl hobi baru hubby sy..
ok baru2 ni , hubby sy telah menambahkan hartanya ( tetapi mengurangkan simpanannya) dgn membeli sebuah motorsikal baru... motor je??? jeng3...

ook kali ni my hubby beli motorsikal DTM 200..alaaaa yang ala2 azroy dlm cte gila2 remaja tu...ermmm pd mulanya sy xbersetuju nak membeli tu tapi disebabkan my hubby ni teramatlah minat dgn dunia motorcross ni..so relakan jela kan..


ni la motornya..dah modified sket2

motor ni mmg best sbenarnya (sy pn dah tersuke)..
dgn 200cc ni my hubby leh speed 160km/h (ni naek 2 org tau..kalo sorg lebih lg)
kalo nk compare motor ni xlah laju sgt..sbb motor ni bkn utk speeding sbenarnye..
hubby join club  n ikot aktiviti2 club..antaranya join konvoi..autoshow..msuk trail (masuk utan trn bukit naik bukit)..byk lg la sambil menambah kenalan baru disamping btukar2 pandangan dan jualbeli brgn motor dgn harga yg murah..

g ronda2 kt PD (lokasi: dpn Corus Hotel, PD)

so sape2 bminat leh la g survey kat kedai motor ea..
harga die around RM8k-9k cash..
and sblum beli tanye dl ade rebet tak..
sbb motor ni dpt subsidi kerajaan rm500..
kedai yg hubby beli ni ade subsidi (sape yg area mlk leh tanye sy kdai ni kat mane k)..tp ade kedai kate xde..(tp sbnrnye ade..maybe tokei kedai masuk poket je) hu3..

sejak beli bulan lps..hubby dah bwk saya merate tmpt dgn motor kesygnnya ni..and also dah berabes byk duit utk motor n accessories nye..helmet yg dipakai ni dpt free(goggle beli kt club)..biasenye hubby shopping brg2 motor kat Jln Sentul, KL..tmpt ni sederet kedai ni smua jual brg motor..so mmg harga berlawan2 la kn...aritu hubby belikan saye jaket n helmet,then die beli kasut waterproof n knee guard..habes rm1k..perghhhhhh mahal nye brg2 ni..so sape2 yg bminat nk pakai motor ni kene ready juga duit yg byk..hu3..sbb hubby dah tukar ekzos n mcm2 lg..pasnih nk masuk sportrim plak...snggup berabes la hubby i ni..xpela layankan jerla...hu3..tp ade kebaikannya jgk..skrg ni hubby kalo nk bwk sy bjalan suke naik motor..so jimat duit tol ngn minyak..best3..tp yg xbest bile ujan basah k..ha3..oklah smpi jumpa lg..daaaaaaaaaaaa

Cuti Sekolah

Assalamualaikum wbt..
Pejam celik pejam celik cuti skolah pn dah nak smpi ke penghujung nya kan..
rase kejap la plak..
taun2 lepas terase lame la plak bercuti..
pas kawen ni..cuti ni rase cam skjp sgt..
sbb byk je aktiviti yg nak dibuat skrg ni...
smpaikan blog ni pon smpi dah bersawang dah..kalo rumah mesti dah berhantu dah kan..ha3..
ok2..i promise akan hapdate blog ni dgn aktiviti2 yg blangsung sms cuti ni..
tunggu je ea...
daaaaaaaaaaaaaa
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Lena Graphics by Melany