Thursday, November 19, 2009

Form 5 Farewell Dinner


Hari Jumaat lepas (13 Nov 2009), MRSM Terendak mengadakan Farewell dinner utk budak2 form 5..yela kan pas SPM entah bile lagi dapat jumpe diorg lagi kan..manela tau ade di antara mereka yg akan fly ke mane2 nnt..oleh sbb aku nih form 5 homeroom advisor..so aku dijemput same meraikan mereka2 ni...so aku just nk share pengalaman dinner aku mlm tu..as usual dh name pon dinner, student2 akan melaram la..hebat2 outfit diorg mlm tu..oleh sbb aku n Asmah xnak kalah ngn student, kitorg decide melaram abes mlm tu..ha3..kitorg siap g make-up kt kedai tau..even cekgu2 laen bese2 je..mungkin sbb diorg dh bese ngn majlis2 mcm ni..yg aku n asmah ni baru first time menghadiri dinner dgn title "cikgu" sgtla excited so biarla org nk kate ape..ade aku kesah????wakakakaka..so sini ade sket gambo nk share ngn korg..hu3

Ingin aku clarify kat sini..ini adalah gambo taim aku g dinner k..bukan majlis pertunangan or kawen ke hape ke..(korg saje je kan nk jatuhkan saham aku..aku masih single n available tau..wakakakakkah)

nyum3..

Lastly, thanx to kak izan n kak loli yg touch up kan muke isha..mmg berbaloi-baloi la..credit to both of u la..hu3..(thanx sgt2 kt kak izan yg sanggup bg pinjam accessories kt kami..hu3..really appreciate it..lenkali bg pinjam lg ye..hu3)

2 comments:

Anonymous said...

Gambar makanan tu k.wanie yg snap..dh publish dlm blog yg serba pink ni so mane royalti ni?

Noorisha Musa said...

erk...utang la ye kak..hu3

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Lena Graphics by Melany