Tuesday, April 30, 2013

Petua menghilangkan senggugut

Assalamualaikum wbt..
hai..hari ni isha nk share something yg isha rase most of the women pernah mengalaminya isitu senggugut..isha ni jarang kene senggugut tapi bila kene mmg guling2 la..mcm baru2 ni isha kene senggugut..siap menangis dlm tdo..smpi hubby pon tkejut..nape nangis2 ni..hu3..nk wat canne kan..dah sakit..so hubby bg la mkn ubat..tp yg bestnyer, sakit tu xhilang pon..mmg walaaahhh la kan..so tpakse jgk bangun and siapkan breakfast utk husband..nasib hubby beli mknn and isha tinggal buat air je...mmg xtertahan smpi xleh berdiri..so xboleh jadi ni..sakit sgt.gaghakn diri untuk mandi...pas mandi isha terfikir untuk sapu minyak panas kat perut..mase cari2 minyak terjumpa losyen Felina inchloss..mula terfikir..losyen ni mmg panas dan panasnye sgt tahan lama...ape lagi..tros je sapu felina losyen tu kat perut n pinggang...Thanx GOD, xsampai 10minit perut tros rase panas and sakit mula menghilang...pastu tros xsakit..serius hilang sakit..so bile rase sakit tu nk dtg lagi isha sapu lagi felina..mmg berkesan..so sape2 yg slalu senggugut tu..hopefully , entry ni dpt membantu...sharing is caring!So adelah kegunaan lain losyen ni ea..disamping meramping perut ianya jgk bole tlg kurangkan/hilangkan senggugut..

ni la losyen felinna tu...terbaekkkkk
p/s: saya bukan dealer losyen ni ea..just nk share kebaikan dia je..hu3

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Lena Graphics by Melany