Saturday, August 11, 2012

My solemnization & wedding ceremony

assalamualaikum smua..
lame gile xupdate..mcm bese la bz dgn kehidupan harian sbg seorang guru..
dan FYI skrg ni i dah btukar status menjadi isteri org..ini fakta ok bukan auta,,

tarikh nikah: 23 Jun 2012
wedding reception : 24 Jun 2012

so skrg sudah hampir 2bulan i sah bergelar isteri kepada hubby i iaitu Johari Bin Hamirudin..

ok , i nak share sket gmba wedding i k..

untuk pelamin, 2xmake up, 1psg baju sanding(baju baru n specially made for me and as requested by me ikot citarasa i dpd segi colour sampailah ke design), 1psg baju cina(my mom's request juga baju  baru), hiasan bilik, i guna khidmat Andaman Ita..pelamin i gorgeous , bilik i fantastic n  make up very nice..suke sgt..ini pon murah gak..i import mak andam ni dpd muar...total i bayar utk smua ni cume RM1800 je..sape yg minta bgtau i..nnt i g contact no die..skrg ni xjumpe cari plk no nye..tp mmg terbaikkkkkkk.. i mmg sengaja xamik baju byk2 sbb malas n penat kene tukar baju byk kali)so, total baju i mase kawen ni 3 je..baju nikah(baju sendiri), baju cina dn baju sanding..tu je..hu3


untuk wedding photo, i gune khidmat Badron Foto..
servis mmg terbaik, gamba pon mabeles..
yang penting harga die mmg paling murah..
knape murah??sbb brother ni wat photography part time je..utk suke2 n hobi je..
tp jgn risau abg ni mmg ade sijil dlm bidang ni..
i punye pakej mock up album..2 hari (nikah dan sanding)+ outdoor..gambar 10R (byk jgk) + gambar besar siap frame lagi = RM 900..bile gmba dah siap dia siap hanta ke rumah lagi..xyah susah2 g amik..murah giler kan..hu3..sape2 area melaka kalo berminat leh contact en.badron  di talian 012-6698836.

gamba masa nikah xde dlm lappy i..masih dlm cd kawen..nnt free2 i upload k..so sape2 yg nak kawen tu..xyahla nk mbazir byk2 k..dgn bajet yg sederhana pon kita masih boleh have wonderful wedding ceremony..i mmg awl2 dah cakap xnk mbazir utk mende2 ni..so i wat survey byk tempat..then banding kan harge..sbenarnye servis mostly same je cume harge berlainan...so kene bersikap choosy sket dlm hal ni..dptkan yg terbaik dgn harge yang terbaik...ok smua..jumpe lg dlm next entry..nnt i upload kisah i g honeymoon di bali, indonesia plak k..hu3..tunguuuuu!!

4 comments:

Anonymous said...

salam,sye syikin area muar.sye nk book jugak la mak andam n photographer 2.email sye hasikinihsan@yahoo.com tq..

Anonymous said...

Nak contact no andaman ita bole?


fizamayu@gmail.com

hajar hazizi said...

nak no contact andaman ita..tq..
0142350870

Anonymous said...

Salam bole x nak no contact andamn tu 0173449794

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
Designed by Lena Graphics by Melany